Kényelmes szálláshely akár nagyobb társaságoknak is

Egy-egy apartmanban 4 fő kényelmes elszállásolására van lehetőség. Igény esetén egy pótágyat tudunk biztosítani, így akár 5 felnőtt is megszállhat egy apartmanban. A bababarát apartmanokban ezen felül egy 7 év alatti gyermeknek tudunk  kiságyban alvási lehetőséget biztosítani, valamint még egy óvodai fektető is rendelkezésre áll..  Minden szobához saját fürdőszoba tartozik.

Külön-külön ideális családoknak, baráti társaságoknak, de a ház egyben is kivehető (kedvezményes áron-kérjen ajánaltot) így akár céges rendezvényeknek, csapatépítőknek és sporttáborok, sportrendezvények szálláshelyének is otthont adhat. 

Közösségi helyszín biztosítása

 A ház egyben is kivehető (kérje kedvezményes, egyedi árajánlatunkat), így akár céges rendezvényeknek, csapatépítőknek és sporttáborok, sportrendezvények szálláshelyének is otthont adhat. 

A közösségi programok helyszíneként igény szerint a szuterén helyiségben lévő, konyhával felszerelt éttermi részt is a vendégek rendelkezésére tudjuk bocsátani, amely alkalmas lehet  borkóstolók tartására is. A pince egy előtérből, egy kis borospincéből, egy éttermi részből, egy konyhából és egy mellékhelyiségből áll. Az étteremben 36 fő tud helyet foglalni. Kérjük, a megadott elérhetőségeken kérjen ajánlatot.

Család és bababarát szolgáltatások

Nagyon szívesen látjuk a kisgyerekes családokat is. A földszinti két apartmant bababaráttá alakítottuk. Itt biztosítunk babakádat, fellépőt, bilit, wc szűkítőt, fa kiságyat kókuszmatraccal, babaágyneművel. Az étkezőben van etetőszék, baba étkészlet, műanyag poharak, tálak. A kisebb gyermekek számára apró játékokkal, könyvecskékkel készülünk, a nagyobbakat könyvek és pár társasjáték várja. A lépcsőházban, mindenki számára elérhető helyen pedig helyet kapott egy könyvespolc, különböző műfajú könyvekkel, és számtalan társasjátékkal, kirakóval, kártyával. A kerben játékok, homokozó, csúszda, házikó szolgálja a szórakozásukat.

Kerti kikapcsolódás

Remek program egy közös grillezés, vagy főzés/sütögetés a kertben. Mindemellett most már egy fedett kerti kiülő is várja a vendégeket, ahol helyet kapott egy jakuzzi is, mely egész évben, jó és rossz idő esetén is kellemes kikapcsolódást nyújt a vendégeinknek.

Kiválóan felszerelt konyha

Egyszerű ételek elkészítéséhez mindent megtalál a felszerelt konyhában.

Egyszerű kapcsolattartás az itt tartózkodás alatt is

Hiszünk a kétirányú kommunikáció fontosságában és abban, hogy nincs olyan kérdés, kérés, probléma, melyet ne lehetne megbeszélni és megoldani, ezért kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal bármilyen kérdés, kérés esetén! Az érkezés előtti kéréseket különösen szívesen fogadjuk, mert fel tudunk  készülni, és Önöket már ennek megfelelően tudjuk várni. Érkezés után is feltétlenül jelezzék, ha olyan dologra lenne szükségük, ami nincs, vagy éppen tönkremegy valami. Sajnos legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat ilyen, ezért ezt kérjük, mindenképpenjelezzék felénk, hogy a lehető leggyorsabban meg tudjuk oldani a felmerülő problémát.