Amióta az eszemet tudom, szinte minden évben a Balatonnál nyaralt a családunk, a tó szépsége, különleges vize rabul ejtett minket. . A víz szeretete egész eddigi életemet végigkísérte, éveken keresztül úsztam és vizilabdáztam. Férjem ebben a környezetben nőtt fel, szülei Balatonbogláron élnek ötven éve, nagy szerelmük a Balaton, a vidék, a természet. A hegyen szőlőt termeltek, apósom díjnyertes borokat készített évtizedeken át.  2003-ban nyitották meg az Atlantika Apartmant, amelyet kertészmérnökként a növényeket szívvel lélekkel gondozó anyósom a ház elé ültetett Cedrus Atlantica (Atlaszcédrus) nevű örökzöld növényről nevezett el. 

Amikor férjemmel családot alapítottunk, a nagyszülők pedig egyre inkább pihenésre vágytak,úgy döntöttünk, hogy átvesszük tőlük az apartmanház üzemeltetését. Az a célunk, hogy szálláshelyünkkel az ide érkezőknek – életkortól függetlenül – megteremtsük a kellemes kikapcsolódás, tartalmas felüdülés, vagy a gondtalan szórakozás lehetőségét . Bízunk benne, hogy a vendégeinknek a Balaton ugyanazt jelenti majd, amit nekünk.

Az apartmanház rendezett, szép, csendes utcában található. A házat gondozott kert veszi körül kialakított bográcsozóval, grillezési lehetőséggel, napozóágyakkal.

Az épületben két földszinti és két emeleti, két-két szobás apartman található, minden szobához saját fürdőszoba, minden apartmanhoz két terasz és felszerelt konyha-étkező tartozik.

Nagyon szívesen látjuk a kisgyerekes családokat is. A földszinti két apartmant bababaráttá alakítottuk.  Itt babakádat, fellépőt, bilit, wc-szűkítőt, kókuszmatraccal, babaágyneművel ellátott fa kiságyat biztosítunk . Az étkezőben etetőszék, baba étkészlet, műanyag poharak, tálak segítik a gyermekek ellátását. A kisebb gyermekek számára apró játékokkal, könyvecskékkel készülünk, a nagyobbakat könyvek és pár tásasjáték várja. A kertben homokozó, csúszda, házikó szolgálja a szórakozásukat. A nyári időszakban mondókás, zenés foglalkozásra is csatlakozási lehetőség adódik a közelben, amit a szállásadó tart. 

Az apartmanok külön-külön tökéletesek családoknak, baráti társaságoknak, de a ház egyben  is kivehető, így kitűnő lehet nagyobb baráti társaságoknak, vagy vállalati, céges rendezvényeknek, csapatépítőknek. Az Urányi János Sport és Szabadidő Központ közvetlen szomszédsága miatt akár sporttáborok, sportrendevények szálláshelyének is otthont adhat. A közösségi programok helyszíneként igény szerint a szuterén helyiségben lévő, konyhával felszerelt éttermi részt is a vendégek rendelkezésére tudjuk bocsátani.

Az udvarban két autó számára van hely, további kiépített parkoló az épület előtt az utcán található.

Minden apartmanban prospektusokat találnak a város térképével és programkínálatával. 

Az ingyenes Kodály Zoltán strand 10  perces kényelmes sétával elérhető (700m), ahol a legjobb strandbüfé címet kiérdemlő Ibolya büfé várja vendégeit. A strand kisgyermekes családoknak is ideális, mivel sekély a víz, és a játszótér mellett új baba-mama szobát alakítottak ki.

A Gömbkilátóhoz szintén egy rövid gyaloglással fel lehet jutni, ami mellett a Kalandpark és a Bob-pálya, kötélpálya és játszóvár nyújthat szórakozási lehetőséget. Rossz idő esetén az Alfa Családi Játszóház és Vitamin Bárban garantáltan tartalmasan el lehet tölteni az időt pici gyermekkel is. Étterem, fagyizó az apartmantól pár perc sétával elérhető.   Számtalan kultúrális és szabadidős program várja az ide érkezőket.

A szálláshely felújítása folyamatos, évről évre tervezünk valamit csinosítani és fejleszteni az apartmanokon a jövőben is. Fontos számunkra a környezettudatosság, ezért az emeleten sötétítéssel, ventilátorral és éjszakai, nyárillatú hűs balatoni levegővel tesszük kellemessé a klímát. Hiszünk a kétirányú kommunikáció fontosságában és abban, hogy nincs olyan kérdés, kérés, probléma, melyet ne lehetne megbeszélni és megoldani, ezért forduljanak hozzánk bizalommal bármilyen kérdés, kérés esetén.

Mint a Balaton szerelmesei szeretnénk, ha Önök is felfedeznék Balatonboglárt és élveznék a környék nyújtotta színes programokat, a természet, a víz nyújtotta megnyugtató kikapcsolódást, amihez mi a legnagyobb kényelmet szeretnénk biztosítani a szálláshelyünkön.